Over mij

Hoi! Ik ben Sabine. Op 1 januari 1991 geboren, wat mij 27 jaar oud maakt. Ik woon in mijn fijne appartement in Arnhem. Sinds februari 2014 werk ik fulltime als freelance fotograaf. Hoe ik fotograaf ben geworden lees je hier; ook kun je lezen hoe mij de eerste paar jaar van het ondernemen zijn vergaan. Ik specialiseer me voornamelijk in modefotografie en commerciële fotografie. Ook geef ik van tijd tot tijd leuke fototips hier op mijn blog.

Een passie voor schrijven, en specifiek voor bloggen, heb ik al erg lang. Ik ben misschien wel tien blogs begonnen en heb ze na een tijdje ook net zo hard weer verwaarloosd. Behalve dit plekje. Ik werk nu al meer dan vijf jaar met veel plezier aan mijn blog. Ik schrijf hier over fotografie in het algemeen, zo gaf ik eerder bijvoorbeeld fototips over portretfotografie en modelfotografie, en bood ik een helpende hand bij het kiezen van een goede lens.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Je kunt mijn blog volgen via Bloglovin. Ook heb ik een Facebookpagina die je kan liken, hier vind je linkjes naar fotografie gerelateerde blogposts en extra updates over mijn fotografie en behind the scenes materiaal. Als je daar uitgekeken bent, mag je me ook nog gedag komen zeggen op Twitter 

Populaire artikelen

♥ Een kijkje in mijn Bullet Journal
♥ Huiskamer Tour
Mijn grootste Photoshop geheim
Een stukje over copycats: kopie of inspiratie?
Plus-size, moord, brand
Fototips #2: Welke lens moet ik kopen?
Fototips #2: Welke lens moet ik kopen?