Oktober diary: Alles in het nieuw

diary_november_header

Je kunt wel stellen dat oktober een maand van vernieuwing was. Met als belangrijke verandering natuurlijk ons nieuwe huis! Naast alle nieuwe dingen ging het werk gewoon door en deed ik onder andere een hele toffe campagne shoot voor All Over Piercings.

diary_november_02nieuw_uitzicht

Omekot, nieuw huis!!1! We begonnen langzamerhand een beetje kriebelig te worden van onze 55 vierkante meter met in zowel de huiskamer als de krappe slaapkamer een bureau en daardoor geen plek meer voor een eettafel. We hielden op internet verschillende sites met huurwoningen in de gaten, en zagen toen opeens bovenstaande foto; openslaande deuren met zicht op de rivier. Ik heb direct gebeld, we mochten bezichtigen en waren verliefd.

We hebben vervolgens heel erg ons best gedaan om de documentatie netjes op orde te brengen en een goede mail te schrijven om ze ervan te overtuigen dat deze twee ZZP’ers dit huis echt wel verdiend hebben. Ik had er een klein beetje een hard hoofd in, maar zoals je ziet is dat helemaal goed gekomen! Begin oktober konden we er al in.

nieuwe_camera

Ik was al heel lang toe aan een nieuwe camera. Toen de Canon 5D Mark IV aangekondigd werd heb ik nog even zitten twijfelen of ik zou overstappen naar een Nikon D810, maar het is toch weer Canon geworden. Mijn 5D Mark II was inmiddels 6 jaar oud, dus het verschil tussen veel beter en veel beter zou ik waarschijnlijk niet merken. Het verschil tussen Canon en Nikon natuurlijk wel, ik durfde het risico niet aan dat het merk me uiteindelijk toch niet zou bevallen omwille van bepaalde functies en ergonomie. Tot nu toe ben ik er heel erg blij mee, het is echt een enorme stap vooruit.

diary_november_04

Een beetje settelen in het nieuwe huis. We hebben nu een balkon op het zuiden, en met dat heerlijke weer kon de was prima buiten staan. Ik had een H&M bestelling gedaan en voelde me erg seventies in deze outfit. De broek moet een klein beetje omgezoomd worden, hij is zo wel erg lang, maar I like!

diary_november_06

Sorry voor iedereen die mij op social media volgt, maar ik krijg gewoon geen genoeg van dit uitzicht!?

diary_november_07

Ikea madness. Aangezien we er nu 30 vierkante meter verdeeld over twee extra kamers bij hebben, gaat het nog even duren voordat het hier een beetje af is. We zijn al een heel eind, twee nieuwe kasten en een eettafel staan al. Nu nog eetkamerstoelen en een tv meubel. Die worden begin december geleverd. Dan hebben we een echt huis, net op tijd voor de feestdagen.

We hadden in ons vorige huis nooit echt vaak mensen over de vloer, omdat we dus geen tafel hadden en daarmee ook niet veel plek voor mensen om te zitten. Ik heb er zo veel zin in om mensen uit te nodigen voor etentjes en zo, burgertrut die ik ben.

diary_november_08

Vorige week mocht ik de allereerste campagne voor piercingwebshop All Over Piercings schieten. Ik ken de eigenaar al zo’n 6 jaar en ben nog veel langer trouwe klant, dus ik was natuurlijk super vereerd en enthousiast dat ik dit mocht doen! Onze modellen zijn ook gecast uit enthousiaste klanten en pasten perfect in het plaatje.

diary_november_09

Ik besloot een keer iets verder te kijken dan alleen het uitzicht vanaf mijn balkon, en ik denk dat ik mijn nieuwe vaste wandelroute gevonden heb. In de mist was het natuurlijk helemaal prachtig.

Al een tijdje aasde ik op Dr. Martens Chelsea Boots. Ik zag op de website dat ze dit model ook in hun vegan collectie hadden, maar op het moment dat ik besloot ze te gaan bestellen waren ze van de website verdwenen. Na contact met de customer service werd me verteld dat ze pas in maart weer verkrijgbaar zouden zijn… Ik heb alle Dr. Martens winkels in Nederland afgebeld, nergens hadden ze ze nog. Er was nog één webshop die ze voor €30 duurder verkocht dan normaal. Daar heb ik ze uiteindelijk toch besteld, en dat bleek ook nog eens het laatste paar te zijn. Ik ben nu wel echt een heel blij meisje.

diary_november_10

Afgelopen zondag had ik met drie van mijn nichtjes afgesproken om een wandeling te maken en te gaan lunchen. We gingen voor Wageningen wat echt een prachtig wandelgebied heeft. Bovenstaande foto maakte ik in het uitkijkhutje. We hadden enorm veel geluk met het weer, we hebben zelfs buiten gezeten met de lunch!

diary_november_11

En nu is het alweer november. Zoals je aan mijn bullet journal kunt zien, ben ik er klaar voor. Ik deelde deze en nog een extra foto van mijn bujo op twitter en jullie zijn elke keer zo enthousiast, wow!! Misschien wel leuk om regelmatig een blogpost aan te wijden? Let me know!