See right through me

PoletteClear-7474

Yes, een nieuwe bril! Ik was er weer aan toe, want verrassing: mijn sterkte was weer veranderd. Story of my life. Bijna bestelde ik bij Polette weer een variatie met het vertrouwde bruingevlekte turtoise motief waar ik al zo’n vijf brillen van heb… Maar ik dacht: neen, we gaan het helemaal anders doen. Het is dit toffe transparante model geworden!

Het mooie van Polette en hun lage prijzen (vanaf €6,99 heb je al een complete bril op sterkte, ik blijf het bizar vinden) is dat je ook eens iets anders kunt proberen. Ik hoef niet op safe te spelen zodat ik zeker weet dat mijn bril wel leuk is en ik hem graag draag. Sowieso zijn er weinig modellen in hun up-to-date collectie die ik echt niet mooi vind of die echt niet bij me zouden passen, maar nu durfde ik dus iets te proberen wat ik normaal gesproken een te groot twijfelgevalletje zou vinden. Jullie waren er op twitter ook vrij verdeeld over, haha. Toen ik hem eenmaal had waren jullie echter laaiend enthousiast, net als ik, yay!

PoletteClear-7488

Het model dat ik nu draag is de Délice Trans en kost €29,99. Dit is inmiddels mijn tweede bril van Polette. In mijn vorige blogpost kon je ook al lezen dat ik vaak een kleine uitdaging heb aan het afstellen van mijn brillen. Dat was nu niet anders, je ziet op de foto’s misschien ook dat ie daar nog een tikje scheef zat, maar na een bezoekje aan de opticien in de stad was dat gefixt. Vanuit Polette geven ze je zelfs instructies hoe je je bril zelf kunt afstellen, maar aangezien het net zo makkelijk is om even de winkel binnen te lopen dacht ik: liever meteen goed! Ik ben volgens mij veel te onhandig (en scheef) om dat zelf te doen, haha.

Je hebt hierboven vast ook al iets anders gespot: mijn nieuwe tattoo! Dit was een verjaardagscadeautje aan mezelf, het is een nachtvlinder.

PoletteClear-7501

Wat vinden jullie van mijn nieuwe look?

Deze review bevat een product dat ik opgestuurd heb gekregen van Polette.