Winactie: LIVE, LOVE, RUN Annemerel

giveaway

Aangezien het hier zo lang stil geweest is, leek het me wel zo gepast om terug te komen met een cadeautje, in dit geval in de vorm van een leuke winactie. Zoals jullie weten heb ik de eer gehad om foto’s te maken voor Annemerel en haar boek Live, Love Run. Bij de super toffe boekpresentatie heb ik van haar een mooi exemplaar meegekregen, maar ik heb er nog een! Deze week maak je op mijn blog kans om dit exemplaar te winnen. Dan beloof ik dat ik snel weer met een waardige blogpost kom.

Live, Love, Run gaat niet alleen in op de serieuze zaken zoals hardloopschema’s en voeding, maar zal je uiteraard ook niet in de steek laten als het gaat om hoe je de beste hardloopselfie maakt en lekkere recepten (want #nevernoteating, let’s be honest). Zowel voor veteranen als beginners een must-read!

giveaway2

Ik weet zelf natuurlijk al dat het een heel leuk en inspirerend boek is, en kan je 100 redenen geven waarom je het zou moeten lezen. Wat je moet doen om te winnen is mij in de reacties van deze blogpost laten weten waarom jij het boek graag zou willen winnen (en geef ook even aan dat je dit gedaan hebt in het Rafflecopter overzichtje hieronder). Vervolgens is het niet verplicht om over de winactie te tweeten, maar je zorgt hiermee wel dat je extra kans maakt om te winnen! De winactie loopt tot dinsdag 8 maart, tegen die tijd zal ik de winnaar een mailtje sturen. Iedereen met een postadres in Nederland of België kan meedoen!

a Rafflecopter giveaway

Mocht je geen week kunnen wachten met hardlopen en wil je NU tips, of lees je dit wanneer de winactie al gesloten is, dan kun je het boek natuurlijk ook gewoon kopen. Live, Love, Run is onder andere hier te bestellen:

Live, Love, Run €20,00 *

Veel succes & alvast veel lees- en loopplezier! 

* Dit is een affiliate-link.