October diary: expo Richard Terborg & De Groene Meisjes ontmoeten

diaryheaderokt

Een erg gezellige en herfstige maand, zoals het hoort in oktober! Ik ging naar een vegan brunch, een verjaardag, fotografeerde modellen op de NDSM werf en bekeek foto’s van Richard tijdens zijn expo opening. Het is een lekker lange diary voor mijn doen, dus ga er lekker voor zitten!

diaryoct201501

Pas sinds augustus zit ik in een “nieuw” atelier, maar deze maand was ik er alweer voor het laatst… Waar ik nu zit houd ik nog even spannend, maar hier zal ik binnenkort uiteraard uitgebreid over schrijven!

Het eerste weekend had ik een verjaardagsfeestje in Rotterdam, wat heel gezellig was. Ik vind deze foto echt heerlijk.

diaryoct201502 diaryoct201503 diaryoct201504

Samen met Wanpen woonde ik de opening van de solo expositie van Richard Terborg bij. Hij heeft het prachtige Tobacco Theater in Amsterdam niet alleen als expositieruimte gebruikt, maar ook al locatie voor deze geweldige en natuurlijk (zoals Richard betaamt) bizarre foto’s. Ze hangen er nog een tijdje, als je in de buurt bent moet je ze echt eens gaan bekijken!

diaryoct201507

Behind the scenes van het hoe Wanpen en ik de foto’s maakten voor de blogpost voor Polette.

diaryoc201505

Die middag had ik met Amy afgesproken om lekker even een bakkie thee te drinken en elkaar bij te praten over ons jetsetleven. Ik moest natuurlijk ook weer een kat aaien. Hij was zó lief en knuffelig dat we hem bijna hebben meegenomen.

diaryoct201506

Ook ik zwichtte voor de nieuwe iPhone 6S. Ik had mijn iPhone 5 alweer drie jaar, er zat een barst in het scherm en een zwarte stip op mijn foto’s omdat er iets mis was met de camera. Ik merkte dat hij ook wel merkbaar wat langzamer begon te worden, dus koos ik ervoor om deze nieuwe in combinatie met een abonnement mijn kant op te laten komen! Ik moest natuurlijk direct even de camera testen (zie rechts, random stuk huis). Ik ben er super blij mee!

diaryoct201508diaryoct201510

Op een regenachtige dag gingen we fotograferen op de NDSM werf in Amsterdam. Ik vond allemaal leuke details op de locatie, en moest uiteraard ook weer een autootje aan mijn #isdievanjou verzameling toevoegen. Ik heb inmiddels de belofte moeten maken dat ik bij 100 autootjes een boek ga uitbrengen. Die grote letter S wil ik eigenlijk wel toevoegen aan mijn interieur, jammer dat ie groter was dan ikzelf en ik hem dus niet onder de arm mee kon nemen…

diaryoct201511diaryoct201512

In mijn derde eetdagboekje heb ik jullie al genoeg gespamd over de vegan brunch maar TAART. Dus hier nog even een herhaling. You’re welcome.

diaryoct201513 diaryoct201514

De Groene Meisjes kwamen hun mooie boek signeren in Arnhem, daar moest ik natuurlijk heen! Ik had speciaal gewacht met het kopen van het boek omdat ik wist dat ze nog kwamen signeren. We hebben even heerlijk staan kletsen, natuurlijk moest er ook een foto gemaakt worden en kon ik het niet laten om ook een paar repen Tony’s mee nemen bij WAAR… Sorry not sorry. Bij thuiskomst las ik de super lieve berichtjes in het boek, en die avond nog had ik hem al uit (op de recepten na, die moeten natuurlijk nog uitgebreid geprobeerd worden). Ik vond het echt een heerlijk boek, hij ligt nu on display in onze glazen koffietafel. 💎

diaryoct201515

Mensen vragen mij in het weekend of ik wel een beetje weekend vier. Zie hier links mijn antwoord daarop. Die zondag kwam er een groot pakket binnen met Elinchrom demomateriaal van FotoFlits voor mijn workshop aankomende zondag, spannend! Wat denken jullie dat er allemaal in die doos zit?

diaryoct201516

Op een middag ging ik boodschappen doen terwijl de zon aan het ondergaan was en er overal gekleurde blaadjes nog aan de bomen hingen en op de grond lagen. I luv herfst. Toen ik thuis kwam vond ik het meest perfecte kaartje ooit op de deurmat, thanks lieve Leonie, you know me too well! En de uitspraak op het kaartje geldt natuurlijk ook voor jullie allemaal! ❤️