Supermodel Karlie Kloss gaat vloggen

karliekloss

Amerikaans supermodel en oud Victoria’s Secret Angel Karlie Kloss is een YouTube-kanaal gestart. Aan haar eerste video te zien, gaat het een vlogkanaal worden, wat ik super leuk vind! Ik vind lang niet alle vloggers boeiend, vaker niet dan wel, maar een model dat in haar vlogs ook veel behind the scenes laat zien en daarover vertelt lijkt mij dan wel weer heel leuk om te volgen.

Gedurende het afgelopen jaar heb ik een aantal verschillende vloggers gevolgd, zowel Nederlandse als internationale YouTubers. Tot ik de vlogs van Casey Neistat tegenkwam. Ik kijk niets anders meer. Elke dag heb ik mijn Casey-fix nodig. Sinds een paar maanden is de New Yorkse filmmaker begonnen met dagelijks vloggen, en ik heb verder nooit zo’n inspirerende en vernieuwende daily vlogger gezien als Casey. Ik ben hooked.

In Casey’;s vlogs kwam ook regelmatig een Karlie-cameo voorbij, ze zijn al lange tijd goede vrienden. Casey had al vaker laten vallen bezig te zijn Karlie te helpen met het opzetten van haar eigen YouTube-kanaal, en nu is het dus zover. Omdat Karlie zich voortbeweegt in een omgeving en industrie die mij heel interessant lijkt om van dichterbij te kunnen zien, en omdat Casey zijn skills er ook op los gaat laten, heb ik grote verwachtingen van de video’s op dit nieuwe kanaal.

Op haar kanaal is nu dus alleen nog een introductie te vinden, maar als je het mij vraagt belooft dit veel goeds! Ik kan echt enorm genieten van behind the scenes beelden, en zeker als ze door zo’n enthousiast en down to earth iemand gebracht worden als Karlie. Ik word nu al blij van haar.

Wat denken jullie? Volgden jullie Casey toevallig ook al?