Mini tour: de slaapkamer en mijn werkplek

Slaapkamer-0690

Ik begin te begrijpen wat men bedoelt met de uitspraak: een huis is nooit af. Ik wil jullie al heel lang een grand tour geven van ons appartementje, maar ik vind elke keer weer een excuus om dit niet te doen. Er moet nog afwerking op de schouw… misschien willen we er nog een toffe stoel bij… wat meer plantjes… en ga zo maar door. Het meeste is veranderd in de woonkamer; zoals jullie misschien nog weten is daar zelfs een groot gedeelte opnieuw gestukadoord.

Waar wat minder veranderd is, maar wat ik nu wel een heel fijn plekje vind, is de slaapkamer. Het bed staat midden in de kamer, wat misschien een beetje gek klinkt maar wat erg mooi staat met de symmetrie en de doorkijk van de schuifdeuren van het balkon en de en suite deuren. Stiekem vind ik het best wel een beetje Pinterest-y.

Slaapkamer-0684 Slaapkamer-0705

Ja, die schuifdeuren!! Even ter illustratie: op de plek van deze mooie deuren zat een grijs gipswandje met daarin een even grijze binnendeur. Wie dat heeft bedacht weet ik niet, maar we zagen direct dat daar ooit schuifdeuren in hebben gezeten. We zijn wonderbaarlijk snel tegen een paar deuren aangelopen die precies pasten. We hebben ze opgeknapt en konden ze zo het gat in schuiven, alsof het nooit anders is geweest. 💕

Slaapkamer-0683 Slaapkamer-0698

Om het helemaal Pinterest-proof te maken moest het oude dekbedovertrek er ook aan geloven. Nu kan ik eindelijk die Instagram foto’s maken waar ik casual op bed aan het chillen ben met een kopje koffie en mijn favoriete tijdschrift. Zo kwam ik er ook achter dat het maken van zo’n foto ironisch genoeg allesbehalve relaxed is. Ik ben een kwartier bezig geweest, waarbij ik nog het meest bang was koffie te morsen op mijn nieuwe spierwitte Auping dekbedovertrek. Dat zou een domper geweest zijn, gelukkig liet mijn motoriek me voor de verandering niet helemaal in de steek.

Slaapkamer-0707 Slaapkamer-0709

Wat de slaapkamer ook tot een fijn plekje maakt voor mij: mijn werkplek is er ook te vinden! Koen is net als ik zzp’er en werkt dus ook veel vanuit huis, hij heeft zijn bureau in de woonkamer staan. Zo hebben we allebei ons eigen plekje. De barkrukken gebruiken we nu als ‘nachtkastje’ trouwens, of eigenlijk meer als ‘pleur-je-kleding-neer-plek’. Maar voor de foto’s heb ik natuurlijk even grondig opgeruimd.

Dat was de slaapkamer-tour voor nu. Binnenkort laat ik ook de woonkamer zien, beloofd! Wat vinden jullie tot nu toe van ons huisje?

Slaapkamer-0702
Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen van een webshop.