Wees brutaal, stel je vraag!

AnneRoegStyling-bts-7304
Behind the scenes bij een van de zonnige shoots van afgelopen week

Het leek me leuk om weer eens een Q&A te doen. Dus, heb je een brandende vraag, of dat nu over fotografie is of meer persoonlijk, nu is je kans! Je mag zelfs anoniem vragen, als je dat fijner vindt. Ik zal proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden in een blogpost.

Nu je hier toch bent, even wat random nieuwtjes en updates:

Vanavond komt onze mooie bank! En omdat sofa company mijn blogpost zo leuk vond, komen ze hem voor niets naar ons toe brengen, hoe leuk. Ik kan niet wachten om weer lekker te kunnen bankhangen en op onverantwoordelijk onderuitgezakt met mijn laptop op de bank te werken. #unsuccesfuladulting

Ik heb nog steeds mijn haren niet met shampoo gewassen, en ik moet zeggen dat het aardig goed gaat. Ik zit nu op ongeveer vier weken. Het wordt niet meer zo zichtbaar vettig als toen ik het nog wel met shampoo waste, en veel minder snel! Wel moet ik er nog steeds aan wennen dat het veel stugger aanvoelt, maar daar kan ik vast wel mee leren leven.

Morgen is het weer tijd voor een leuke portretfotografie workshop met vier cursisten en twee modellen, ik heb er heel veel zin in! Ook heb ik gisteren met een fotograaf gesproken die mij eind mei naar Utrecht haalt om daar een workshop fotobewerking te gaan geven aan een groep fotografen. De workshop zat meteen vol, en misschien dat er zelfs nog eentje bij komt in Eindhoven!