“Hello Nurse” voor Victim Magazine

HelloNurse-blog-4362

Begin februari had ik een shoot met vrij interessante styling. Het idee was namelijk om sexy partypakjes om te toveren tot fashion items. Aangezien modellen vaak vrij lang zijn en die rokjes op elke lengte al onvergeeflijk kort zijn, kun je je voorstellen dat dit een leuke uitdaging was voor styliste Liz Scarlet. Met Liz werkte ik eerder al eens samen aan de shoot voor Bas Kosters voor Clean Magazine, dus ik had er vertrouwen in dat ze hier ook weer iets heel tofs van wist te maken.

De serie “Hello Nurse” is nu te zien in Victim Magazine, maar ik laat het hier op de blog gewoon nog een keer zien, en wat groter, en wat meer foto’s. Speciaal voor jullie. Veel dank aan Liz en ook aan Ashley Wolthers die de make-up verzorgde!

HelloNurse-blog-4259

De pakjes die je ziet komen dus ook daadwerkelijk van partypakjes.nl, en zijn door Liz met andere kledingstukken erbij omgetoverd tot fashion looks. Je ziet een verpleegster (Hello Nurse!), een schattig pantertje, een army chick, matroosje, Roodkapje, een duiveltje en een sexy serveerster die nu meer op een filmster lijkt dan een escort-lady. Gelukkig maar.

HelloNurse-blog-4172 HelloNurse-blog-4114 HelloNurse-blog-4095

Zoals je misschien wel begrijpt was ik ook erg fan van de lokatie. De foto’s zijn gemaakt in de theateracademie in Utrecht, waar ze echt een arsenaal aan props hadden liggen waar we nog wel vijftien shoots mee hadden kunnen bedenken. Misschien nog maar eens terugkomen dus!

Extra leuk: dit weekend zie ik Liz en Ashley ook weer op de Professional Imaging fotografie beurs, waar we samen bij de FotoFlits stand aan de slag gaan met allerlei toffe concepten voor demo’s en workshops! Zijn er toevallig hier ook lezers die ik tegen kan komen op Professional Imaging? Kom zeker even hallo zeggen als je er bent!