De droomwereld van Elizaveta Porodina

elizeveta02

Het is echt eeuwen geleden dat ik hier werk deelde van een fotograaf die mij inspireert. Toen ik het werk van modefotograaf Elizaveta Porodina tegenkwam, wist ik dat het weer tijd was voor een inspiratie post. Deze getalenteerde dame is 27 jaar oud en komt uit Moskou, vandaar ook de prachtige naam. Tegenwoordig woont ze in München. Haar werk doet me denken aan een surrealistische droomwereld… met hele mooie kleding en perfect haar, natuurlijk.

Bovenstaande foto’s komen uit een recente editorial voor PUPMAG. Deze fotoserie is denk ik een van de mooiste editorials die ik de afgelopen tijd heb gezien. Daarom deel ik er gewoon nog wat foto’s van:

elizeveta01 elizeveta03

En nu ga ik mijn mond houden en mogen jullie foto’s kijken!

elizeveta04elizeveta10elizeveta05elizeveta07elizeveta08elizeveta06elizeveta09elizeveta12 elizeveta11elizeveta13