Sneeuw, verhuisstruggles en de Playboy

Sonsbeek-3216

Ondanks dat je waarschijnlijk al een what the fuck had bij de titel, waarschuw ik maar vast: dit is een beetje een onsamenhangend verhaal. Wat losse dingetjes die op zichzelf mijn blog anders nooit hadden gehaald, maar toch leuk zijn om te delen. Ik ben deze week ook een beetje all over the place, dus ik vind het wel passend.

Gisteren besloot ik om eens een stukje te gaan wandelen in Sonsbeek park, met mijn camera. Ik ga wel vaker wandelen in Sonsbeek, maar ik neem eigenlijk nooit mijn camera mee. Het is echt heel lang geleden dat ik gewoon maar ergens heen ging en van gewoon maar wat dingen foto’s ging maken. Toen we in Japan waren vond ik het heerlijk om foto’s te maken van mijn omgeving, dus ik besloot het hier ook weer eens te proberen. En ik vond het echt heerlijk! Frisse lucht, even tot jezelf komen, leuke plaatjes maken. Ja, moet ik vaker doen.

Sonsbeek-3207
Sonsbeek-3301

Sonsbeek-3340

Ik kwam thuis van mijn ontspannende wandeling, en daar was het dan: een mail van de makelaar. Over het appartement waar we eventueel voor in aanmerking komen, en welke papieren we allemaal moeten opsturen om kans te maken. Ik kan zo enorm onrustig worden van dat soort dingen! Ik heb dus maar direct gebeld naar het makelaarskantoor en heb de vragen gesteld waar ik mee zat. Alleen al het feit dat ze super vriendelijk en behulpzaam klonken hielp enorm. Ik hoop echt dat het allemaal lukt en dat we dan straks echt gaan samenwonen! Duim even voor ons, ok?!

playboy

Een tijdje geleden bewerkte ik voor fotograaf Maurice van der Meijs wat beelden voor de rubriek Upcoming in, jawel, Playboy Magazine. Hij ligt nu in de winkel, en ik kon het dus niet laten om hem in een überdrukke appie heijn even open te slaan. Het zal er vast een beetje mal uitgezien hebben hoe ik stond te glunderen met het sexy blaadje in mijn handen, maar dat kon me even niet schelen.

Nu we toch super random aan het doen zijn: heb je al gezien dat ik weer nieuwe workshops portretfotografie heb ingepland? Op zondag 1 maart en zaterdag 7 maart kun je er weer bij zijn!