Outfit: Herfstig

outfit-1996

Het was weer eens tijd voor een outfitje, dat doe ik veel te weinig en is eigenlijk best leuk. Heel veel dank aan mijn getalenteerde moeder voor het maken van de mooie foto’s en haar enthousiasme. Heel veel dank aan mijn hond Boyd voor de poseertips en het blaffend wegjagen van pottekijkers. Het was lekker fris (koud wil ik nu ook weer niet zeggen, maar het kippenvel op de eerste foto liegt niet, haha), mijn jas uittrekken voor een charmante foto was dus niet echt mijn favoriete onderdeel. Wel een goede herinnering aan wat ik mijn modellen geregeld aandoe. Enjoy!

outfit-1958

Hallo, ik kan niet poseren. Ok doei.

outfit-1952

Boyd kwam me dus maar even helpen en liet me zien how it’s done. Fabulous.

outfit-1982 outfit-1987outfit-1976

De mooie laarsjes van UGG Australia. Ja, je leest het goed! Leuk toch?

outfit-2055

Jas, trui, rokje: H&M | Laarsjes: UGG Australia | Horloge: Daniel Wellington