Curvy girl Imme

imme06

Afgelopen zomer heb ik aardig wat shoots gedaan. Wel twee daarvan waren met Imme, een mooi curvy model dat ook uit Arnhem komt en waarvan ik al heel lang wist dat ik haar wilde fotograferen. Nu kwam het er eindelijk van, en bij de eerste shoot waren we zo enthousiast over de samenwerking dat we er nog eentje aan vast plakten. Dus, omdat ik het vorige week al had over dat we meer confetti en glitters moeten gooien omtrent het plus-size/curvy fenomeen, hier een schaamteloze Imme-appreciation-post!

Imme staat in Nederland ingeschreven bij Linda Models, en is op dit moment hard aan de studie in Engeland, waar ze ook nog eens opdrachten doet vanuit Hughes Models.

De bikini foto’s zijn van de tweede shoot, waarbij we de make-up en styling zelf verzorgd hebben. De foto’s uit de “Urban Prep” serie zijn in samenwerking met make-up artist Cynthia Bakker gemaakt, die super coole cornrows maakte bij Imme. De krullen die ze heeft in de bikini shoot zijn het resultaat van een paar dagen met cornrows lopen, haha!

imme03imme04 imme05 imme07imme08

En een bonus omdat ik dit setje zo cute vind:

imme09