Fotoshoot met de dames van LiveLifeGorgeous!

2014-07-17-16.23.06
Studio selfie!

Afgelopen juli had ik een erg leuke opdracht: ik mocht Willemijn en Martine, de fabulous ladies van LiveLifeGorgeous.nl, vastleggen op de gevoelige plaat! Aangezien ik hun blog al best een tijd volg en met liefde hun filmpjes kijk met een grote kop thee erbij, was ik best wel een beetje vereerd. Ik had Willemijn en Martine al eens ontmoet op de Dutch YouTube Gathering, dus ik wist al dat ze in het echt net zo gezellig waren als in de video’s!

LLG-8314

Willemijn en Martine wilden graag nieuwe foto’s voor hun website. Deze krijgt namelijk binnenkort een compleet vernieuwd design, spannend! Daar horen natuurlijk goede foto’s bij. We hebben samen gebrainstormd over hoe we de foto’s zoveel mogelijk uitstraling van LLG mee konden geven, en volgens mij is dat aardig gelukt!

LLG-8342 LLG-8357

Lekker bloggen en samen foto’s maken!

LLG-8277 LLG-8306

Profielfoto’s, heel belangrijk.

LLG-8294 LLG-8251

En nog wat met een andere outfit!

LLG-8204 LLG-8213 LLG-8225

En natuurlijk hoe we ze gewend zijn: gezellig samen!

Ik vond het echt een super leuke shoot. Het was erg relaxt werken met Willemijn en Martine, omdat ze natuurlijk al redelijk gewend zijn voor de camera. Ze maken voor hun site altijd foto’s en filmpjes van elkaar, dus het poseren hadden ze al goed onder de knie! Deze dames weten goed wat ze willen, daar hou ik wel van, haha.

En, extra leuk: ze hebben ook gevlogd tijdens de fotoshoot! Dus als je wil zien hoe zoiets er nou eigenlijk aan toegaat, moet je die ook zeker even bekijken hieronder.

Klik hier als de video niet werkt!