Ik sta in Fashionista Magazine!

Woah, mijn hoofd (en schouder, niet geheel onbelangrijk) op een hele pagina in Fashionista Magazine! Ik vind het echt heel maf om een random supermarkt of boekwinkel in te lopen en een blad open te slaan waar ik in sta. Maar hoe leuk!

Een tijdje geleden werd ik door Fashionista benaderd of het me leuk leek om een interview te doen over mijn rozen tattoo, en om daar dan ook een foto van te laten maken. Dat leek mij wel wat, en voordat ik het wist zat ik in Amsterdam met nog vier toffe tattoo chicks en werd ik opgemaakt door Nikkie.

Ik werd door Fleur op de foto gezet en beantwoordde verschillende vragen over mijn tattoo(s) terwijl ik aandachtig bestudeerde hoe Nikkie de andere ladies aan het opmaken was. Ik vind het een heel leuk stuk geworden, en ik vind de foto prachtig! Ik heb mijn stukje hieronder voor het gemak nog even uitgeschreven. Wat vinden jullie ervan?

Sabine Metz (23)
Fotografe
Aantal tattoos: 3 stuks

Waarom rozen als rugtattoo?
“Deze tattoo draait vooral om mijn overleden opa. Om de positieve opvattingen die hij in zijn leven aan mij heeft meegegeven. Dat je altijd lief moet zijn voor anderen, bijvoorbeeld. Zijn favoriete bloemen waren gele rozen. Met 2 schetsen – van de grootte en de plek – kwam ik bij de tattoo artist. Zij heeft verder invulling gegeven aan het ontwerp.”Krijg je veel reacties op je tattoos?
“Ik krijg er regelmatig vragen over. Of ik niet bang ben dat ik nooit werk zal vinden, of later spijt krijg. Ik ben allang blij als ik op mijn 80ste nog weet wie ik ben, haha! Wat ik wel jammer vind, is dat mensen vaak willen benadrukken dat ze het zo ‘zonde’ vinden. Ik word er gelukkig van, en heb de tattoos voor mezelf!”

Wat is ’t grootste vooroordeel over mensen met tattoos?
“Dat we impulsief zijn. Ik denk jaren na over een tattoo voordat ik ‘m op mijn lijf laat zetten. En toch denken mensen dat je zomaar even honderden euro’s uitgeeft. Gek is dat.”