Mijn kringloopwinkel-ontmaagding

Elke keer weer zag ik Iris thuiskomen met haar geweldige tweedehands vondsten, en dacht ik: “Wow, dat wil ik ook!” Echter was ik nog kringloopwinkel-maagd, en had ik ook geen idee waar ik in Arnhem leuke kringloopwinkels zou moeten vinden. Gelukkig was daar vriendinnetje Elle, die al wel wat kringloop-ervaring heeft opgedaan en mijn handje wel vast wilde houden in de 2Switch in Arnhem.

Ze leerde me ook direct regel 1 van de kringloopwinkel: als je denkt dat je iets misschien wel zou willen hebben, moet je het gewoon in je mandje doen. Zij ging er dus vandoor met twee schattige theekopjes waar ik nog even over na wilde denken, ha! Een goed excuus om vaker thee te komen drinken bij haar. Wel heb ik wat andere dingetjes gekocht, waaruit mijn liefde voor Japanse (en andere Aziatische) dingetjes wel duidelijk naar voren komt. Dat was ik niet specifiek van plan, maar ik vind het leuk dat dit het is geworden en het past ook goed in mijn huisje! Laten we eens kijken wat er allemaal in dat mandje zat.

Deze twee schattje vaasjes staan nu op mijn schouw, naast mijn vintage camera’s.

In mijn keuken vond Elle een perfect plekje, waar al een spijker in de muur zat, om dit schattige mintgroene vlinder-borduurseltje op te hangen. Perfect!

Dit mega drukke Chinese blikje bevat nu de eetstokjes die ik dezelfde dag kocht bij Dille & Kamille, onder het mom van: “als ik dan toch bezig ben”.

Schattige Chinese kommetjes om het Aziatisch festijn compleet te maken.

Ik ben super blij met mijn aankoopjes! En ik was nog geen 8 euro kwijt in totaal, wow! Zijn jullie weleens naar een kringloopwinkel geweest? Ik ga dit zeker vaker doen.

P.S.: Als je van vintage dingetjes houdt, vind je mijn Printic giveaway misschien wel leuk! Je kunt 10 Polaroid-like foto afdrukken winnen. Doen jullie al mee?