Mijn kiekjes komen tot leven (+ Printic WINACTIE!)

Ik ben een beetje een nepfotograaf. Ik weet dat het super belangrijk is, maar ik druk mijn foto’s nauwelijks af. Ook leuke persoonlijke kiekjes en telefoonfoto’s heb ik eigenlijk alleen maar digitaal. Super hypocriet roep ik nu dus dat foto’s pas echt leven als je ze mooi afgedrukt in je handen kunt houden. Ik weet dat het zo is, ik ben gewoon veel te lui. Gelukkig maakte Printic het allemaal wat makkelijker voor gemakzuchtige mensen zoals ik, via hun app kon ik via een paar taps op mijn iPhone scherm mijn leukste foto’s bestellen. Hoppa!

Ondertussen zullen jullie het misschien al wel kennen, ik heb het al op een aantal blogs voorbij zien komen. Daarom was ik ook super enthousiast toen ook ik hun product mocht uitproberen! Ik heb via hun handige app 10 van mijn leukste Instagram snaps uitgekozen om te laten afdrukken. En en en: Ik mag een van jullie ook 10 gratis afdrukken laten maken van jouw leukste foto’s!


Ik heb foto’s gekozen die mij aanspreken om het plaatje zelf, en die ook iets vertellen over mij en mijn leven. Zo zie je natuurlijk mij en mijn vriend samen, met daarboven een foto van twee rare vruchtjes die mijn beste vriendin en ik op een heerlijke zomerdag op de markt kochten om te proeven terwijl we genoten van het weer en in het gras lagen in het park. Ook zie je de mooie lichtjes die de letters ‘SLOW DOWN’ vormen bij Stan & Co. in Utrecht waar ik gezellig gegeten heb met Mariët!

Ook zie je wat foto’s met details in mijn huisje, waar ik het echt super naar mijn zin heb. Zodra de bar in de keuken af is ga ik misschien wel een hometour video doen. Behalve foto’s in mijn huisje, hoort er ook een ‘typisch Arnhem’ foto bij: zonsondergang op het centraal station. De foto van de ladder met de jassen eraan is gemaakt bij mijn stagebedrijf, waar ik afgelopen halfjaar aan mijn afstudeerproject heb gewerkt met de leukste collega’s! De mooie vleugel die je ziet staat hier in Arnhem in Rozet; hier heb ik een portret gefotografeerd van een heuse concertpianist.

Ik vind de prints erg mooi. De kwaliteit van de afdrukken is prachtig, ondanks dat ze allemaal maar met mijn iPhone genomen zijn. Er zit een mooie glans op en de kleuren en contrasten zijn precies zoals ik ze ook op mijn schermpje zie. Chapeau!

Je had misschien al gezien dat dit maar 9 foto’s zijn. Het enige dat helaas minder goed ging, was het afdrukken van een foto met een bijschrift erop. Hierbij werd de tekst zoals je hier kunt zien helaas afgesneden, oeps. Dat zal ik je dus niet aanraden om te doen. Alsnog ga ik deze foto gewoon ophangen, ik knip de onderkant er gewoon af! Mijn lieve hondje hoort er immers ook bij.

Wat moet je doen om kans te maken op 10 gratis Printic afdrukken van jouw favoriete foto’s? Laat een reactie achter op deze blogpost, waarin je mij vertelt welke foto’s jij zou kiezen om af te drukken (en misschien is het ook leuk als je vertelt waarom, of wat het verhaal is achter die foto’s!). Daarna kun je nog twee extra kansen verdienen door mij te volgen op Instagram en mijn pagina op Facebook te liken. Geef ook even aan wat je allemaal gedaan hebt in de velden hieronder. Over een week zal ik de winnaar een mailtje sturen, dus zorg ook dat je een geldig e-mail adres invult bij je reactie!

a Rafflecopter giveaway