Het Echte Leven begint hier

Daar gaan we dan. Afgestudeerd, de Wijde Wereld in. “Dus eh, ben je al druk aan het solliciteren, en zo?” Nou, nee. Wel druk, met alles behalve solliciteren. Ik ben nu namelijk lekker bezig met mijn eigen bedrijf, en dat voorspelt al een beetje wat er veel voorkomt in deze blogpost: fotograferen, fotograferen, en nog eens fotograferen. Hier een korte samenvatting van wat ik allemaal aan het doen ben sinds ik ben afgestudeerd!

Gelijk de dag na mijn diploma uitreiking stond er een leuke shoot gepland. Ik zou een lookbook en wat vrijwerk schieten met ontwerpster Fenna Boothby, model Greet van der Veen, visagiste Imara Wimmers en styliste Milou Cornax. We hadden onze zinnen gezet op een locatie in een kas of botanische tuin, wat eerst niet zou lijken te lukken, maar door wat last-minute geregel was het me toch gelukt en mochten we shooten in Hortus Leiden, yay! Banaantje, anyone? Het resultaat is op mijn vernieuwde website te bekijken (onder editorial en lookbooks).

Ook ging ik naar een leuk feestje met een stel gestoorde fotografen. Het was feest omdat URBNTR nu in print te bewonderen is! En wat is het mooi geworden. En wat was het gezellig. Ondanks dat Jaimie zo nodig mijn poging om normaal te doen voor een foto moest verpesten. Ik moet denk ik maar accepteren dat dat gewoon niet mogelijk is.

Ook woonden mijn vriend en ik een weekje samen, soort van. Hij had het huis voor zich alleen, dus ik bleef een weekje bij hem. Conclusie van deze samenwoon-test: wij hebben het erg gezellig samen in één huis, maar mocht het er ooit van komen, dan mag de kat niet mee… grmbl *mompelt iets over vier uur ’s nachts herrieschoppen en een gesloopte iPhone-kabel*. Verder was ze heel schattig, zoals je hierboven ziet.

Toen ik weer thuis was, besloot ik lente in mijn huis wilde brengen. Gelukkig deed de natuur met me mee. Ik vind het echt niet erg om de winter over te slaan. Bloemetjes, zon, ja!!

En ik heb goed nieuws. IK HEB EEN FOTOSTUDIO! Een eigen grote, hoge, lichte ruimte om lekker mijn gang te gaan. Gedeeld met nog twee andere leuke fotografen, en dus ook nog eens super betaalbaar! Voorheen bouwde ik mijn studio thuis op, maar nu hoeven de modellen niet meer over mijn sloffen te struikelen en mag mijn bank lekker blijven staan waar die staat. Behalve morgen nog, dan.

Kortom: Life’s good! Hoe gaat het met jullie?