Hoera, een diploma!

Ik ben afgestudeerd! Mijn studie Communication & Multimedia Design zit erop. De meesten van jullie zullen dit onderhand al weten vanwege de vele blije Facebook, Twitter en Instagram berichten. Gisteren had ik dan ook de diploma uitreiking, dus nu ben ik officieel Bachelor of ICT (oftewel Oppernerd der Wijsneuskunde).

diploma

Happy camper & serious business

Het was op het laatste moment nog even spannend of ik zou slagen, want na mijn presentatie op 24 januari kreeg ik te horen dat ik mijn verslag moest ‘repareren’. Ik had een week om mijn verantwoording en onderbouwingen aan te vullen en te versterken om er een voldoende van te maken. Dat was dus even mooi gelukt, opluchting!

Wat ik nog níet wist, is dat ik zelfs met genoegen ben afgestudeerd, dus dat ik gedurende mijn gehele studie alle vakken met een 7 of hoger afgesloten heb, wow! Ik wist dat ik een nerdy girl was, maar mijn cijferlijst had ik blijkbaar niet zo nauw bijgehouden. Nu ben ik helemaal blij. Dat maakt alle maagzweren en slapeloze nachten van de afgelopen vijf maanden weer een beetje goed.

Uiteraard krijg ik nu overal de vraag wat nu ‘het plan’ is. Nu ben ik er afgelopen jaar al flink mee bezig geweest, maar ik kan me nu helemaal op mijn eigen bedrijf gaan focussen! Dat betekent dus heel veel gave fotoshoots doen, maar ook weer meer bloggen. Ja, nu echt. En video’s maken. Bring it on!