Outfit: Hortensia

Jeuj, outfit post! Gisteren moest ik vanwege enorme cadeaustress de stad in, want mijn vriend viert vandaag zijn verjaardag. Die missie is gelukkig geslaagd, en omdat ik de laatste tijd een beetje een style identity crisis heb, en maar niet weet wat ik aan moet trekken omdat ik mijn stijl een beetje kwijt ben, vond ik dat ik wat nieuws mocht kopen om mijn stijl een beetje een boost te geven. Het heeft gewerkt, want ik had meteen zin om weer een outfitpost te schrijven!

Bij de Zara scoorde ik de trui met hortensia-print erop. Ook gelijk een boost voor mijn humeur, want het was nogal grijs weer. De broek is mijn all-time favoriete zwarte waxed skinny van de H&M, die ik voor de verandering om heb geslagen aan de onderkant. Dat is hip, toch? Ik had in ieder geval het gevoel dat ik ook nog eens een nieuwe broek aan had. De Adidas sneakers heb ik al een hele tijd maar draag ik nog steeds met veel liefde. De ketting is van H&M.

Mijn moeder en bonusvader (stiefvader klinkt zo onaardig, en hij is juist zo tof) waren op bezoek, dus vroeg ik of mama het leuk vond foto’s te maken voor mijn blog. Nou, dat vond ze heel leuk! En ik ook, alleen werd ik soms wel afgeleid door mijn bonuspa die in mijn ooghoeken leuk zat te doen waardoor ik moest lachen. Al leverde dat ook wel weer grappige foto’s op: