Instalately: Eerste week stage en het mooie Arnhem

Ik had zomervakantie. Aaannndddd it’s gone. Het echte leven is weer begonnen, en niet zo’n beetje ook. Ik ben begonnen bij mijn nieuwe stage bij gulden bodem, waar ik de komende vijf maanden zal gaan werken aan mijn afstudeeropdracht! Daarna ben ik dus gewoon klaar met mijn studie, wow. Ik besef het nog niet helemaal, maar ik kan me van mijn vorige stage herinneren dat die vijf maanden zo voorbij vliegen. Bring it!

Mijn eerste week was al erg leuk. Op dag één zijn we gaan lunchen bij Momento in Rozet in Arnhem, dat was net een dag open. De inrichting was heel retro en cool, en de broodjes waren ook erg lekker! Ook bewees mijn stagebedrijf al meteen dat ze goede smaak hebben, ze hadden ergens dit boek van Frans Molenaar gevonden, waar allemaal hele gave foto’s in stonden.

De visitekaartjes die ik ook al stagiaire mag uitdelen, zijn ook wel erg stylish. Het is een gouden kaartje, waarvan je een trappetje moet vouwen om de gespiegelde tekst in de reflectie te kunnen lezen. Ook vond ik het wel leuk dat ik nu een “ploeger van gulden bodem” ben, hihi.

Ik begon eigenlijk ook een soort ‘nieuw hoofdstuk’ op mijn instagram account. Ik besloot meer eenheid te willen, ik wilde een bepaalde stijl in de foto’s die ik plaatste. Nog steeds random onderwerpen, maar dan op een manier neergezet waar over nagedacht is. Less crap, more beauty in little things. Onder het mom van het waarderen van kleine dingetjes om je heen, postte ik ook wat foto’s van mooie dingen die mij opvielen in Arnhem, zoals het zonlicht op het station en een leuke gele bromfiets in het zonnetje.

Ik bestelde nieuwe sportschoenen! Die bovenste van mijn wishlist die ik laatst met jullie deelde, maar dan niet helemaal zwart, maar met witte accenten. Ik was dus weer in de sportschool te vinden, maar in mijn enthousiasme om mijn nieuwe schoenen te testen, was ik mijn handschoentjes vergeten… Zonder handschoentjes vind ik het lastig om veel gewicht te deadliften, dus deed ik het maar met een licht gewicht dit keer. De schoenen zaten zo lekker dat ik ze ook aantrok naar kantoor, hihi.

Mijn tattoo is nog steeds aan het vervellen. Hij zit er onderhand langer dan een maand op, ik moet maar geduld hebben denk ik! Ook probeerde ik een nieuw sieraadje voor in mijn septum. Op de foto vind ik hem wel mooi, en jullie waren er ook wel enthousiast over, maar in real life is hij toch wel wat groot!

Ik besloot wat rode lippenstift op te doen toen ik me verveelde. Toen ik er een instagram-foto van maakte, dacht ik: waarom maak ik niet weer eens een echt zelfportret? Ook postte ik een foto van de locatie waar ik een paar weken geleden met de modellen van Fresh Model Management en Alpha Male Model Management aan het shooten was (op dezelfde dag dat ik deze foto’s maakte). Ik was nog meer foto’s van die dag aan het bewerken.

Ennnn natuurlijk de resultaten!

Ik mocht vrijdag wat eerder weg van stage, en liep wat vrienden tegen het lijf die op weg waren om wat bubble tea te gaan drinken bij 8tea5 in Arnhem. Ik wilde er al een hele tijd wat proberen, maar het kwam er maar niet van. Ik nodigde mezelf dus maar uit om met ze mee te gaan, en het was erg lekker moet ik zeggen! Wel prijzig, voor 500ml betaal je 4 euro. Ook genoot ik van de Nike Janoski sneakers die ik al bijna 2 jaar heb, maar waar ik super zuinig op ben. Ze zijn echt een van mijn favoriete paar sneakers. Zondag vierde mijn vriend zijn verjaardag voor familie, en was er opeens een dubbele regenboog boven zijn huis! Dat moest dus ook even op de foto.

Tot slot nog wat selfies. Daar kun je er nooit genoeg van hebben. En ik was in mijn nopjes met mijn nieuwe bloementrui die ik scoorde bij de Zara.