Wishlist: Fitness gear

Er viel natuurlijk niet aan te ontkomen. Bij een sportverslaving hoort ook een onlosmakelijke sportkledingverslaving. Nu heb ik me, ook in verband met mijn drie maanden no-buy (waar ik nog een update over zal plaatsen komende week) nog aardig ingehouden, maar ik weet wel wat ik ga kopen zodra het weer kan.

1: Nike Free TR III. Goede hardloopschoenen had ik al in geïnvesteerd. Goede trainingsschoenen voor in de sportschool nog niet. Daar loop ik nu op Nike sneakers die er helemaal niet voor bedoeld zijn om op te sporten, en die dus niet op de juiste plekken steun geven en op geen enkele manier flexibel zijn. Dit model van Nike Free belooft dat wel te doen! Daarnaast vind ik ze ook wel heel stoer, zo helemaal zwart. (Ze kosten trouwens €113.)

2: Nike Pro Tattoo Tech. Tja. Sporten en tattoos. Dan maak je mij blij. Met €60 voor de beha en €90 voor de legging is dit wel echt flink aan de prijs, maar wensen mag, toch?

3: H&M sportlegging. Als we het over budgetproof hebben is dit toch wel het winnende item op deze lijst, maar ja. Ik ben een beetje een Nike fangirl, kan er ook niks aan doen. Ik heb op het moment eenzelfde soort legging op capri lengte voor €8 (!!!) van de Action. In principe is er niks mis met die van de Action, behalve dat hij aan de bovenkant niet zo goed zit en het elastiek bovenin ook constant omdraait. Vandaar dat ik nu wel bereid ben om €19,95 neer te leggen voor dit exemplaar van H&M. Misschien ook handig in verband met mijn wasschema om meerdere leggings te hebben. Maar dat is meer een excuus om meer sportkleding te kopen.

4: Nike Free 3 Light Green. Ja. Mintgroen. Daar ga ik weer. Ik zag deze, en toen ging ik twijfelen of ik die zwarte wel wil. Ondanks dat die zwarte een Free 5.0 zool hebben, wat betekent dat ze de meeste flexibiliteit hebben van de Free-lijn, wat erg fijn is tijdens het sporten, veroveren deze mintgroene baby’s mijn hart. Misschien als ik veel te veel geld heb, dat ik deze nog eens koop voor erbij. Voor nu staan ze dus op mijn wishlist!

Ik krijg trouwens altijd een motivatieboost om weer lekker te gaan sporten als ik nieuwe sportkleding of schoenen heb gekocht, hebben jullie dat ook?