Instalately: Voor en achter de camera

Afgelopen weken heb ik zeker niet stilgezeten, maar soms vergeet ik gewoon te instagrammen. Ik snap dus niet hoe mensen het voor elkaar krijgen om elke week een instagram diary te posten, maar ik denk ook niet dat jullie daarop zitten te wachten. Misschien is mijn leven niet zo interessant. Maar goed, dan maar zo!

Ik schreef er van de week al over: ik mocht weer shooten met de modellen in Amsterdam. En ja, dan moet je vroeg op. Voor mijn doen dan, er reageerden veel mensen dat hun wekker doordeweeks altijd om half 5 afgaat. Dus oké, dan ik heb niks gezegd. Daarnaast zie je ook nog een leuke behind the scenes sneak peek preview deluxe van een van de shoots van die dag. Die foto’s moesten natuurlijk ook bewerkt worden, en dat deed ik zoals gewoonlijk midden in de nacht.

Ook stond ik aan de andere kant van de camera. Ik stond model voor fotograaf Dylan van Vliet, voor zijn serie Stil Verdriet. Hier kreeg ik veel reacties op, ik vind de foto zelf ook erg mooi geworden! En nee, niet erg vrolijk dus, maar verdriet kan ook mooi zijn. Toch?

Deze week stond ik nog een keer model, dit keer voor Richard Terborg. We zijn al tijden fan van elkaars werk, en nu kwam het er eindelijk een keer van dat we konden samenwerken! Het was een super leuke shoot, ik ben erg benieuwd naar de foto’s. Tegen de tijd dat ik die heb, zal ik zie hier uiteraard ook delen. Zoals je kunt zien, zijn we maar een klein beetje gestoord. Links is een ‘bedenk een onderschrift’-foto, trouwens, dus ga je gang! Voor rechts mag ook, natuurlijk.

En toen had ik nog wat random foto’s. Mijn liefje die heel cheesy poseert met een blikje cola. Moest van mij. Ik miste mijn trein, waardoor ik maar foto’s van mijn schoenen ging maken (ik weet het ook niet, bezigheidstherapie?). Ik deed boodschappen met mijn huisgenoot – drie keer raden welke helft van het karretje van mij is. Ik genoot van mijn glamorous post-knotje-krullen.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan?