[Inspi] Fitness motivatie

Fitness motivatie, ook wel “fitspiration”. Ik hou er wel van, en zal toegeven dat ik het af en toe ook wel nodig heb. Positieve motiverende teksten, mooie plaatjes van gezond en lekker eten, sneakers in alle kleuren van de regenboog… Leuk om te zien, en als het dan ook nog bijdraagt aan mijn motivatie om naar de sportschool te gaan, helemaal tof! Dagelijks struin ik Tumblr af voor mijn portie fitness inspiratie, dus ik dacht er hier eens iets van te delen.

Nu kan ik deze motivatie ook wel weer gebruiken, want ik heb me gisteren vooral laten inspireren door onderstaande afbeelding. Ik heb een tof maar zwaar weekend achter de rug, ik was namelijk fotograferen bij een team dat meedeed aan het 48 Hour Project Rotterdam, maar daarover later meer! In die 48 uur heb ik hard gewerkt en niet gek veel geslapen. Dus ik had mijn rest day, of zeg maar vrijwillig coma, hard nodig.

Maar, morgen ben ik van plan er weer met de volle 100% tegenaan te gaan, dus sportschool: wees goed voorbereid. I’m back in business and this is serious business.