Fotoshoot met winnares Facebook actie: Hedwig!

Een tijdje terug heb ik op mijn Facebook pagina voor het eerst een like & share actie gehouden waarmee je een gratis fotoshoot kon winnen! Super leuk, veel reacties, shares en likes. Maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen. En volgens random.org waarmee ik een willekeurige inzending heb gekozen, werd dat Hedwig!

Ik was een beetje bang dat er iemand zou winnen die er niet heel enthousiast over zou zijn en zou denken: “Oh, maar ik had niet gedacht dat ik ook echt zou winnen, help, laat maar”, maar niets was minder waar. Ik had het nog maar net op Facebook bekend gemaakt of er ging een tweet van Hedwig de lucht in, waarvan ik het idee kreeg dat ze het best wel leuk vond dat ze gewonnen had, hihi! Gelukkig maar.

We hebben een hele leuke en gezellige shoot gehad, waar ook Hedwig zich als fotografe heeft weten te ontpoppen. Die foto’s van mijn outfitpost die jullie zo mooi vonden, heeft zij voor mij gemaakt! Ook het model staan leek niet nieuw voor haar, ook al was dat het wel. Vinden jullie ook niet dat ze er heel relaxt en natuurlijk op staat?