Outfit: Stripes & mermaid hair

Oh yes, I did it again. Ik heb weer een dipdye, en voel me net een echte zeemeermin. De rode dipdye is alweer een hele tijd geleden, maar toen ik een potje La Riche Directions verf in de kleur Turquoise van Attitude Holland mocht proberen, laat ik die natuurlijk niet liggen!

Ik was een beetje huiverig dat het te knalblauw zou worden, maar doordat mijn eigen blonde haarkleur natuurlijk een gele ondertoon heeft, is het meer zeeblauw/groen geworden, AWESOME! Ik ben er echt verliefd op. Een vriendin heeft me geholpen met kleuren, en kwam met het idee de punten met verf en een klein beetje conditioner te doen, daarna meer conditioner erbij en een stukje erboven kleuren, etc. Ze bracht het bij me aan met een oud mini haarborsteltje, waardoor de overloop niet zo abrupt zou worden, hoopten we dan. Want dat was het enige dat ik de vorige keer niet zo mooi gelukt vond, ondanks dat ik het eerst bij de kapper had laten doen! Deze keer loopt het, zoals je ziet, erg mooi over in mijn eigen haarkleur.

De verf van Directions is echt heel fijn om mee te werken; helemaal niet zo chemisch en schadelijk als gewone haarverf en dus niet slecht voor je haar (of je handen), stinkt niet, is makkelijk aan te brengen, mengen en uit te spoelen.

Het gestreepte jurkje heb ik een paar weken geleden voor €15 bij de Primark gescoord, is ie niet leuk? Het riempje had ik al erg lang, die is nog van mijn moeder geweest, maar, zoals je ziet: helemaal mijn kleur.

Die overweldigende felle lippen heb ik te danken aan mijn favoriete Hema lipstick in de kleur Pure Shine 12. Ik draag bijna nooit roze, of het nou kleding, make-up of accessoires zijn, maar als ik dat wel doe, moet het ook wel echt goed roze zijn natuurlijk. Ik denk dat dat met deze lipstick wel is gelukt.

Aan mijn voeten droeg ik mijn geliefde Nike SB Janoski sneakers in de kleur Crystal Mint. En hallo, mijn benen lijken bruin? Met nadruk op ‘lijken’. Ha.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haar en outfit?

P.S.: Met heel veel dank aan Hedwig Vervoort & Hedwig Sinnema voor het verven van mijn haar en het maken van de foto’s!