WINACTIE: smartphone hoesjes!

Zelf was ik er nog niet in geslaagd een echt leuk hoesje te vinden voor mijn iPhone 5. Alleen twee verschillende doorzichtig/zwarte en een groene met verder niks erop, niet echt spannend. Daarom begon het wel te kriebelen toen ik de webshop van amiCover tegenkwam. Heel veel leuke hoesjes voor verschillende soorten telefoons en iPads, voor voordelige prijsjes. Dat laatste vind mijn studentenportemonnee vooral erg prettig.

Wat nog veel leuker is: ik mag er een paar aan jullie weggeven van amiCover! Ik geef twee tegoedbonnen van wel 25 euro weg. Aangezien er aardig wat hoesjes te koop zijn voor nog onder de 10 euro, kun je er misschien zelfs wel twee van kopen. Over een week maak ik de winnaar bekend, zorg dat je bij je reactie een geldig e-mail adres invult zodat ik je kan laten weten dat je hebt gewonnen.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like de Facebook pagina van amiCover
– Volg mij op Bloglovin
– Laat mij in een reactie weten welk hoesje jij zou uitkiezen, en waarom

Doe mee en win één van de twee tegoedbonnen à 25 euro!