New in: Shiny plugs

Ik heb al zo lang geen nieuwe plugs meer gekocht, jeetje! Nu kwam het erg mooi uit dat ik laatst eindelijk, na al die keren liken & sharen, 100 euro shoptegoed had gewonnen op de Facebook pagina van All Over Piercings, YAY! En bij het sharen schreef ik er nog wel bij: “Nog maar een keer proberen dan…” Blij dat ik het nog net niet opgegeven had, woei!

Voor die 100 euro heb ik twee paar prachtige plugs besteld, en nog een paar losse piercing accessoires (een nieuw ringetje voor mijn septum piercing, en twee losse zwarte balletjes voor de piercing ring die ik als ring om mijn vinger draag). Ik heb een paar dichroic plugs besteld, wat een moeilijke naam is voor “super shiny glitter plugs die in licht onder verschillende hoeken van kleur veranderen, because fuck science”. Je begrijpt wel dat die krengen zich maar moeilijk laten fotograferen – toch heb ik een poging gedaan. SHINY. 

Ze gaan dus echt van blauw, naar groen, naar paars, en weer terug. Awesome. Na die foto spam hou ik het met het andere paar even wat korter. Dit is een paar stud-vormige plugs van tijgeroog (wat ik altijd al een heel mooie soort steen heb gevonden). Eens een keer wat anders dan al die ronde dingen, dacht ik!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?