[Inspi] Fotografe: Rosie Hardy

Het is weer tijd voor een dosis visuele prikkels, die jou hopelijk net zo inspireren als mij! Rosie Hardy komt uit Manchester, Groot Brittannië, maar heeft met haar prachtige foto’s op 22-jarige leeftijd al de hele wereld weten te veroveren. Niet alleen heeft zij een heel sterk fotografisch oog, ze is ook heel creatief met fotomanipulatie in Photoshop.

Fotomanipulatie ben ik niet zo heel snel fan van, maar zij weet met haar bewerkingen haar concepten zodanig te versterken zonder dat de bewerking afleidt van het onderwerp. Dat vind ik erg knap. Ook gebruikt ze humor als belangrijk onderdeel van veel van haar foto’s, die samen met de fotomanipulatie een bijzondere, surrealistische twist geven aan de beelden.

Wat vinden jullie van deze foto’s?

Doen jullie trouwens al mee met de like & share actie op mijn Facebook pagina?
Je hebt nog 2 dagen om mee te doen en een gratis fotoshoot te winnen!