Video: Wat doe je eigenlijk allemaal in Photoshop?

Wat ik nou eigenlijk allemaal doe in Photoshop is een vraag die ik vaak krijg, en die niet echt gemakkelijk in een paar minuutjes is te beantwoorden. Het filmpje hieronder legt eigenlijk uit zichzelf uit waarom dat is. Het is een schermopname van 2 uur en 18 minuten, versneld naar een video van een kwartiertje, waarin ik in Photoshop werk aan een beauty portret. Soms zou ik willen dat ik het werkelijk in een kwartiertje kon doen, ha! Ik werk trouwens met een Wacom tablet, als ik dit met een muis zou moeten doen had ik al lang driedubbele RSI.

Omdat velen van jullie hem waarschijnlijk nog niet gezien hebben, post ik hem ook nog maar even hier – en ook zodat jullie vragen kunnen stellen, natuurlijk. Aan de hand van die vragen kan ik misschien wat tutorials in elkaar zetten, leuk!

Op de foto zie je trouwens Janneke, tijdens dezelfde shoot als toen deze foto’s gemaakt zijn, alleen dan  met een heel andere look. Dit is de uiteindelijke foto: