Naar Lieke van Lexmond met Serena

Een paar weken geleden verscheen er een oproepje op de Facebook van Beautylab. Serena was op zoek naar een fotograaf om met haar mee te gaan naar een interview met een leuke BN’er in het Hilton Hotel in Amsterdam. Ik zag het doordat ik werd getagd in de comments door iemand die wel dacht dat het iets voor mij was, en heb Serena (ondanks dat er al een stuk of 80 comments waren…) een berichtje gestuurd dat het mij heel leuk leek om dit te doen.

De week daarna kreeg ik een berichtje, of ik nog steeds beschikbaar was voor donderdag 29 november, om met haar mee te gaan naar het Hilton. Yay, ik mocht mee!

Op de dag zelf kreeg ik het ook nog eens voor elkaar om te laat te zijn omdat ik de verkeerde bus had gepakt, maar dat had uiteindelijk niet eens heel veel verschil gemaakt. Tijdens het interview heb ik een paar foto’s gemaakt, en na het interview had ik nog vijf minuten met Lieke om wat foto’s van haar te nemen op het bed van suite 702. Vijf minuten is erg krap. Ik had mijn studioflitsers met softboxen meegenomen, maar heb die maar laten staan en ben met mijn reportageflitser aan de gang gegaan. Ondanks het improviseren ben ik toch wel blij met het resultaat, hieronder zie je het portret dat ik van Lieke maakte.

Behalve dat ik het heel leuk vond om Serena weer te zien die ik begin dit jaar voor het eerst ontmoette, ook vond ik het heel spannend om eens een BN’er te ontmoeten op deze manier, met mij als fotografe. Ik vond Lieke heel spontaan en lief, iets wat me best verbaasde omdat ik wist dat die dag voor haar alleen maar bestond uit pers en interviews. Ik zou zelf allang wat kortaf geweest zijn, maar Lieke niet!

Na het interview nam Serena me nog mee naar een event van Oodlz, een leuke nieuwe noodles bar van de bedenkers van de Frozz frozen yoghurt bars. Daar heb ik ook Tara en Larissa weer gezien, gezellig! We moesten natuurlijk ook nog even met zijn allen op de foto.

Lees hier het hele interview met Lieke op Beautylab.