[Inspi] Tattoo artist: Igor Kampman

Zo af en toe post ik wat inspiratie. Zo’n post staat dan meestal vol met mooie foto’s van geweldige getalendeerde fotografen. Maar zo af en toe kom ik ook andere noemenswaardige talenten tegen, en zo ook tattoo artist Igor Kampman.

Zijn werk is, vind ik, erg bijzonder. Niet een standaard portfolio zou ik zeggen – en daar hou ik van. Bijzondere gestyleerde vormen, geschetste lijnen, felle kleuren die prachtig bij elkaar passen of juist alleen zwart, grijs en rood… en een heleboel lijpe tekeningetjes. Ik noem het maar even lijpe tekeningetjes, omdat ik dat op het moment de beste benaming vind. Kijk zelf maar.

Ooit wil ik nog een stukje door hem laten zetten, en dan weet ik ook al wat het wordt. Alleen  moet ik het tot de tijd dat ik weer geld teveel heb (haha) doen met de mooie plaatjes hierboven. Zucht.

Wat vinden jullie van de kunstwerkjes van Igor?