Mijn plug collectie op 19mm

Misschien heb je al eerder wat meegekregen over de gaten in mijn oren, misschien ook niet. De een vindt het maar eng, de ander vindt het apart, ‘maar wel mooi, die sieraden die jij erin draagt’. En dat is nou precies waarom ik ze heb!  Ik heb ondertussen een aardige collectie plugs en tunnels aangelegd…

Dit is vandaag de dag mijn plug- en piercingbakje – van binnen en buiten een kleurrijk geheel. Zoals je misschien al aan de stickers hebt kunnen zien, koop ik vaak bij All Over Piercings. Ik vind dit een fijne webshop. Het is altijd super snel bezorgd (als je voor 17:00 bestelt, heb je het de volgende dag al in huis), en de service is top!

Al mijn plugs komen of van All Over Piercings, of van Body Art Forms. Body Art Forms heeft een heel divers en groot aanbod (voor mijn maat, 19mm, hebben ze al 1062 producten om uit te kiezen, wow!), en ook een hele goede en persoonlijke klantenservice. Slechts één paar plugs komt niet van AOP of BAF, namelijk de houten skull plugs (8), die heb ik op eBay gekocht.

1 • Plugs van olijfkleurig jade / 2 • Powerplugs in rood en zwart van Gorilla Glass / 3 • Plugs van synthetisch turquoise / 4 • Plugs van bergkristal / 5 • Bulletholes (tunnels) in robijnrood van Gorilla Glass / 6 • Glazen ‘crackle rock’ plugs in ‘Smoke’ / 7 • Glazen colorfront plugs in mint / 8 • Houten ‘Day of the Dead’ plugs / 9 • Opaliet plugs / 10 • Hoornen teardrop eyelets / 11 • Simpele stalen tunnels / 12 • Hoornen ‘pirate fish’ plugs / 13 • Trichroic plugs in ‘blue green peach’ / 14 • Blue goldstone plugs

Hierboven draag ik een van mijn favoriete paren plugs, de mintkleurige glazen colorfront plugs. Ze matchen perfect met deze blouse, mijn tattoo, en als ik helemaal über matching wil zijn, heb ik uiteraard ook precies zo’n kleur nagellak… Al gaat dat misschien wel een beetje erg ver. Tja, ik heb een beetje een mint kleur obsessie, ik geef het toe (duh, mijn blog design is er ook slachtoffer van geworden).

Wat vind jij het mooiste paar uit mijn collectie?