Fotoshoot: Cult Ellifex (band)

Vorige week dinsdag had ik een leuke shoot met de jongens van de band Cult Ellifex. Ze hadden zelf al een aantal leuke locaties uitgekozen in de buurt van de Rijn in Arnhem. Dat is vlakbij mijn kamer, dus dat was handig! Hieronder een paar resultaten, op de eerste twee kun je klikken voor een vergroting.

Promo foto’s maken voor bands vind ik zelf altijd een van de leukste dingen om te doen. Het is altijd lachen. Bandleden die elkaar pesten (goed bedoeld natuurlijk, meestal dan), inside jokes waar leuke anekdotes over verteld worden, en meestal ook gewoon een hoop gegier en gebrul om niks (en dan gebeurt er dus dit). Kortom, een leuke avond en ook nog eens een paar nieuwe foto’s voor de jongens!

Shoot info
Camera: Canon EOS 5D Mark II
Lens: Canon EF 24-70mm f/2.8 L
Bewerkingssoftware: Lightroom 4 + Photoshop CS6