Sabine, leef je nog?

Ja, ja, I’m very much alive. Misschien wel iets té, waardoor ik de laatste tijd geen tijd meer heb gehad voor mijn blog. En misschien had ik er ook gewoon even niet zo’n zin in, laat ik ook eerlijk zijn. Ik heb mijn stage in juni afgerond met een 8, en daarna had ik lekker vakantie. Ondanks de zomer die niet altijd even zomers was, heb ik daar natuurlijk lekker van genoten! En er is natuurlijk veel gebeurd. Wat dan allemaal?

Ik woon sinds 2 maanden op kamers in Arnhem
Yes, ik heb mijn eigen kamertje! Midden in Arnhem, vlak naast het centraal station. Twee huisgenootjes van me zijn ook studiegenootjes, zo ben ik eigenlijk ook bij de kamer gekomen. Ik ben door een van die twee uitgenodigd voor een kijkavond/hospiteeravond, omdat ze wist dat ik een kamer in Arnhem zocht. Ik werd uitgekozen, en zodoende heb ik nu mijn eigen plekje! En tot nu toe bevalt het allemaal heel goed.

Ik ben nieuwe dingen aan het ontdekken op gebied van fotografie
Behalve dat ik natuurlijk altijd wil blijven groeien met mijn eigen fotografie,  ben ik ook op zoek naar andere uitdagingen op dat gebied. Met de insteek ‘nieuwe dingen proberen’ had ik daarom, ondanks dat ik absoluut geen model ben, gereageerd op een oproep voor modellen voor het ‘eyebrow project’ FABEYELOUS. Dit is een project geleidt door fotograaf Maurice Krijtenberg, waarvoor 100 verschillende modellen met dezelfde nude make-up gefotografeerd worden, maar allemaal met verschillende, kunstige wenkbrauwen. En ik werd hiervoor uitgekozen! Ik vond het heel leuk om te doen, en ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Alle foto’s komen uiteindelijk in een groot FABEYELOUS boek. Ik ga nog niet vertellen wat ze met mijn wenkbrauwen gedaan hebben, maar zie hier wat voorbeeldjes!

Foto’s: FABEYELOUS.com

School begint weer bijna
Volgende week begin ik aan een nieuw semester op school. Dit semester heet CAVI, dat staat voor Creating Audio-Visuals  for the Internet. Ik was al eerder aan dit semester begonnen, maar ben daar toen halverwege mee gestopt omdat ik dat blok ook mijn propedeuse moest behalen, wat toen natuurlijk eventjes belangrijker was. Ik had voor nu ook gewoon weer een ander semester kunnen kiezen, maar vond dit zo leuk dat ik het gewoon nog eens ga proberen.

En je blog dan?
Ik ga gewoon weer proberen het bloggen op te pakken. Ik mis het toch wel heel erg! Als jullie leuke ideeën hebben voor mijn blog, hoor ik die natuurlijk maar al te graag. De komende tijd zal ik gewoon weer gaan bloggen over fotografie, inspiratie en random dagelijkse dingetjes. Myes? Let’s go!