Favoriete series van het moment

Oké, ik geef het maar meteen toe: ik heb gewoon een zwak voor Zooey Deschanel. Ik vind haar tof. Ook heb ik een zwak voor Britse accenten. Die twee dingen komen dan ook duidelijk terug in mijn favoriete series van dit moment. Ik ben echt serie-verslaafd, dus altijd als ik een nieuwe ‘ontdekking’ doe van een serie die echt awesome is, kan mijn hele week gemaakt zijn daardoor. Heerlijk!

Allereerst een serie die jullie misschien zelf ook al op tv gezien hebben: New Girl. Vaak pijnlijk herkenbaar, die sociaal gestoorde trekjes van Jess (Zooey Deschanel). Soms ook minder pijnlijk en gewoon leuk herkenbaar. Ik lig in ieder geval elke aflevering dubbel.

http://youtu.be/2qqojuj1zoU

IMDb rating: 7,8

Dan: Skins. De Britse versie dus, niet de vreselijke Amerikaanse namaak. Het is al best oud, het eerste seizoen is van 2007, maar ik ken het pas een paar maanden. Ik denk dat dat ook kwam omdat de Amerikaanse remake van Skins dit jaar begon.

IMDb rating: 8,5

En als laatste: Misfits. Wederom een Britse serie. Ik weet niet waarom, maar daardoor vind ik het extra leuk. De scheldpartijen, uitspraken en het hele accent zijn gewoon duizend keer leuker dan Amerikaans, vind ik. Britse anti-helden/superhelden zijn veel leuker dan Amerikaanse, believe me.

IMDb rating: 8,9

Wat zijn jouw favoriete series op het moment?