Wishlist: fotografie & beauty

Iets waar ik heel goed in ben: kwijlend langs allerlei internet shops (inclusief eBay, save my soul) surfen, en me dan bedenken dat ik zo ongeveer de helft van alles dat ik heb gezien wil hebben. En de helft is een beetje te veel. Dus is het soms goed om erover na te denken wat je écht wilt hebben, en waarom. Als je niet weet waarom, moet je er misschien nog maar even langer over nadenken.

Hier een kort lijstje van dingen die op dit moment het hoogst op mijn wishlist staan. Nu ik sinds kort aan het studeren ben om een echt meisje-meisje te worden, zitten er ook wat beauty dingen bij – iets dat eigenlijk door het bloggen en het lezen van andere blogs is ontstaan. Thanks a lot, girls! Mijn portemonnee is er niet heel blij mee.

  1. Phottix battery grip voor mijn camera. Eigenlijk wil ik al heel erg lang een battery grip, maar dacht altijd dat ze heel erg duur waren (voor mijn camera zo’n €230). Maar van het merk Phottix zijn ze eigenlijk net zo goed, en maar €75!
  2. Reflectiescherm. Ook al iets dat langer op mijn wishlist staat, maar wat ik eigenlijk gewoon nooit gekocht heb. Nu ik mijn nieuwe flitsset binnen heb, komt deze weer wat hoger op mijn lijstje.
  3. OPI turquoise shatter nagellak. Ik bedacht me dat dit lakje, als ik het op deze manier gebruik, precies past bij mijn nieuwe turqoise plugs van BAF. Pretty!
  4. Make-up kwasten. Ik heb echt kwasten nodig. Ik ben steeds meer bezig met make-up en merk gewoon dat ik bepaalde dingen mis – ik heb namelijk alleen een foundation kwast van de Hema en een ELF oogschaduw kwastje.
  5. Sleek Rose Gold blush. Sinds ik deze op verschillende blogs ben tegengekomen, ben ik er helemaal verliefd op. Ik moet ‘m gewoon hebben.
  6. Mosterdgele nagellak van Topshop. Ik zocht al een tijdje een mosterdgele nagellak, en zag de perfecte kleur in dit artikel op wearefashion.nl! Hij past echt perfect bij het mosterdgele mutsje dat ik laatst bij Shoeby kocht. Je hebt het misschien al door, ik hou van matchen.

Wat zijn jouw must-haves op dit moment?