Nieuwe flitsset besteld!

Ik heb een nieuwe flitsset besteld, yay! Het is een set van twee flitskoppen van beide 300WS, twee softboxen en twee statieven. Een compleet nieuwe set dus. Ik had ooit een keer een set van het merk Qihe bij de Praxis gekocht (ja, wauw…). Daar kon ik op zich best mee uit de voeten, maar het was net wat te weinig vermogen (de lampen hebben de helft aan wattage van mijn nieuwe), ik had maar een te kleine softbox en een paraplu waarvan ik het effect niet fijn vond.

Het is deze set van Linkstar. Ik heb wat dingen opgezocht omdat ik twijfelde tussen Falcon Eyes of Linkstar, maar heb op basis van ervaringen van anderen toch gekozen voor Linkstar. Ook omdat ik voor dezelfde set-prijs flitsers van 300WS kon krijgen in plaats van 250WS in het geval van de Falcon Eyes set.

Dit is ‘m dus:


Ik kan echt niet wachten tot het (waarschijnlijk maandag) bezorgd wordt! Dan ga ik ‘m natuurlijk meteen uitproberen, en kan ik ook wat nieuwe studio shoots inplannen. Ik ben twee weken terug weer begonnen met mijn jacht op nieuwe modellen (maak je niet druk, ik slacht ze niet af), en daar hadden wel wat geschikte kandidaten op gereageerd, dus ik heb er weer helemaal zin in om shoots te doen!