I must have: Creepers

Dit is zo’n geval van: you love ‘em, or you absolutely hate ‘em. Creepers, I love ‘em. Ik wil ze al een tijdje hebben, en mijn liefde voor deze schoenen wordt eigenlijk als maar groter. Erg vervelend dat ze bijna niet in Nederland te vinden zijn, zelfs niet echt in Nederlandse webshops.

Eerst zag je deze schoenen niet zo heel veel, maar ik voorspel dat ze binnen de kortste keren echt een hype worden. Iets wat ik ergens ook wel weer jammer vind, moet ik toegeven. Ik zie ze nu steeds meer voorbij komen als ik op Lookbook kijk rondkijk.


Je hebt dit soort creepers van verschillende merken, waarbij de schoenen qua model bijna hetzelfde zijn maar waar ze bijvoorbeeld verschillende prints en materialen hebben. De meest bekende hiervan zijn T.U.K, Underground en Demonia. Soms kom je ook wel een compleet ander model tegen, bijvoorbeeld een enkellaarsje. Maar deze, van Jeffrey Campbell (jawel), zijn ook creepers. Awesome!

Ik hou het toch maar wel bij de “gewone” creepers, dat plateau vind ik al wel hoog genoeg voor mij. Maar ze zijn wel echt heel stoer, mits je ze goed combineert natuurlijk.

Wat vind jij van creepers? Love or hate?

Bronnen: lookbook / lookbook / lookbook / lori’s shoes