Pretty plugs (BAF bestelling)

Ik kwam erachter dat er 20% korting op ALLES is bij BodyArtForms.com, omdat ze 10 jaar bestaan. En maar $1,50 voor shipping. Tja, dan kan ik me natuurlijk moeilijk inhouden. Het is me nog niet gelukt om van 14 naar 16mm te stretchen, omdat de acryl plug die ik er daarna in wilde doen te stroef was… Ik heb naast deze 4 mooie paren dus ook nog een stalen tunnel besteld, zodat het bij de volgende poging hopelijk wel lukt. Dan kan ik eindelijk beginnen aan de weg naar 19mm, de maat van de setjes die ik nu besteld heb.


Van boven naar beneden:

  1. Crackle rock plugs (Smoke)
  2. Synthetic turquoise stone plug
  3. Opalite plug
  4. Blue goldstone plug

Eigenlijk wilde ik ook heel graag nog deze vette plugs met ankers bestellen, maar die waren tijdelijk uitverkocht. Dus had ik me aangemeld om een e-mail te ontvangen zodra ze er weer zijn, krijg ik die natuurlijk vandaag… Net een dag nadat ik besteld heb, zijn ze restocked. Natuurlijk joh.