School? Wat is dat ook alweer?

Vandaag ging ik naar school sinds ongeveer twee maanden, misschien nog wel langer. Ik had belachelijk lang zomervakantie (mij hoorde je niet klagen), dus besefte me vandaag nog niet helemaal dat het nu toch echt allemaal weer gaat beginnen.

Ik studeer Communication & Multimedia Design, en ben dus vandaag aan mijn derde jaar op de HAN in Arnhem begonnen. Ik ga nu een semester volgen waarbij we een “e-community” gaan ontwikkelen en leren onderhouden. Met allemaal ingewikkelde communicatieplannen en zo, spannend.

Ik ben bang dat ik het komend semester erg druk ga krijgen, omdat ik ook een paar dingen van vorige semesters moet gaan herkansen… heel naar. Daarom hoop ik echt dat ik nog steeds af en toe lekker kan bloggen! Ik zou het erg jammer vinden als ik het zo druk krijg dat dat erbij in schiet. Anders mag je me af en toe wel even zeggen dat ik weer wat moet posten. Graag zelfs. Soms heb ik een flinke por nodig.

En, zijn jullie alweer begonnen? Is het nu alweer te veel?