Meisjesdingen

Ik ben daar dus helemaal niet van hè. Nagellak op precies gevijlde en verzorgde nagels (en dan natuurlijk heel gelijk gelakt, óók op de rechterhand terwijl je rechts bent), perfect make-upje, een outfit die twee dagen van tevoren al helemaal uitgedacht is… Ik maak me er meestal gewoon niet al te druk om.

Zoals je kunt zien heb ik alleen maar lakjes in gekke, felle kleurtjes. Waarom weet ik ook niet, ik ben gewoon een beetje gek. Oké, ik heb ook donkergrijs, zwart en een doorzichtig lakje, maar die draag ik zelden als kleur op zich. Eerst droeg ik überhaupt bijna nooit wat op mijn nagels, maar de laatste tijd kriebelt het opeens weer…

Ik geef de schuld aan het bloggen. Doordat ik sinds ongeveer twee maanden weer ben gaan bloggen, ben ik natuurlijk ook allerlei andere blogs gaan volgen. Veel van deze blogs zijn beautyblogs. Bewerkbaar als ik ben, ben ik erdoor aangestoken en heb ik niet alleen make-up gekocht, ik draag het nu ook elke dag. Normaal droeg ik meestal alleen mascara en soms een wing met eyeliner boven mijn oog.

Help, ik word een meisje-meisje!

Nee, oké, dit vind ik helemaal niet erg natuurlijk, maar ik moet nu wel weer even aan wennen dat ik wat eerder opsta zodat ik genoeg tijd heb om mijn lenzen in te doen (normaal was ik daar zelfs te lui voor en droeg ik gewoon mijn bril) en mijn make-up aan te brengen.

Ben jij door het lezen van blogs ook meer bezig met beauty dingetjes?