Glamour/beauty fotoretouche

Iets dat ik ook heel leuk vind aan fotograferen: als je klaar bent met de shoot begint het feest van de nabewerking. Ik vind dat zelfs zo leuk dat ik er ook apart mee ben gaan oefenen, dus los van mijn eigen foto’s. Ik werk nu ongeveer 5/6 jaar met Photoshop.

Gisteren zag ik dat Ellen een nieuwe foto had. Een hele mooie foto, mooi close. Iets dat ik maar al te leuk vind om te bewerken. Ik vroeg haar of ze het goed vond als ik wat met haar foto ging prutsen, en dat vond ze wel leuk, dus ontving ik haar foto via mail (ik heb het liefst als het kan de originele foto in de originele resolutie, daar kun je natuurlijk veel meer mee!).

Hier kun je zien wat ik ermee gedaan heb:

Omdat het een gifje is zijn de kleuren en details een beetje vreemd, maar je kunt zo wel goed de verschillen zien. Om een wat gedetailleerdere indruk te krijgen kun je ze hier nog in het groot bekijken: before + after.

Voor Ellen was dit een cadeautje, ze is immers pas nog jarig geweest! Als het je zelf ook tof lijkt om een foto door mij te laten bewerken (bijvoorbeeld voor een make-up look op je blog, of gewoon een foto die het wel heeft, maar net niet knalt) kan dat al vanaf 5 euro. Het ligt er een beetje aan wat je allemaal bewerkt wilt hebben. Een simpele bewerking is 5 euro, een wat uitgebreidere retouche waar ik alles helemaal netjes maak (tot aan de haartjes die net in je gezicht vielen toen je de foto maakte) doe ik vanaf 10 euro.

Voor meer info, stuur me even een berichtje!