Band: Ashes Of Many

Ashes Of Many is een metalcore band van hier uit de omgeving (het grootste gedeelte van de leden komt uit Didam). Maar ze zijn niet zomaar een metalcore band uit Didam, mijn vriendje is de zanger! Leuk hè? En dan zul je het misschien niet van mij geloven als ik zeg dat ze geweldig goed zijn, iets met bevooroordeeld zijn en zo, maar dat mag je dan fijn zelf bepalen. Je mag namelijk hun EP “No Bright Lights” overal gratis downloaden. Of je kijkt gewoon naar de videoclip die ik samen met mijn vriend slash rockster Koen heb gemaakt:

De videoclip, waarbij ik het camerawerk heb gedaan en Koen de montage, staat alweer een paar maanden online, en we hebben hier erg veel positieve reacties op gekregen. Natuurlijk ben ik nog steeds benieuwd wat jullie ervan vinden, mochten jullie hem nog niet eerder gezien hebben! Ook heeft het mijn vriend en ik wat kansen opgeleverd als videoproject-duo, morgen gaan we namelijk aan de slag met een videoclip voor de band Sansarin (ook hier uit de buurt).

Ook heb ik eens wat bandfoto’s gemaakt voor Ashes Of Many, maar die zijn al wel weer aan vervanging toe, onderhand, want deze zijn nog van halverwege november vorige jaar… Ik moet maar weer eens flink aan de brainstorm voor een nieuwe fotosessie met de jongens!


De bandfoto itself.


De foto voor op de voorkant van de EP.