Een setje van Marlies

Die zit toch echt wel net even anders dan van de doorsnee modezaak. I kid you not, het past perfect. Ook in de details is het met een lingerie setje van marlies|dekkers toch echt merkbaar dat er veel aandacht aan is besteed om er iets moois van te maken. Hoe ik dit allemaal weet? Mijn eerste echte marlies|dekkers kwam vanmiddag binnen met de post!

Het was voor mij een verrassing wat het precies voor setje zou zijn, dit wist ik pas toen ik de doos opende. Het was namelijk een soort bedankje omdat ik 6 juni een event van Marlies Dekkers heb gefotografeerd. Bij dit event werd de nieuwe spring/summer collectie van 2012 geshowd aan alle winkelhouders. De hele show (en natuurlijk de collectie) waren in het teken van het Verre Oosten, iets dat mij zeker wel aanspreekt – ik ben gek op de Japanse cultuur, het interesseert me mateloos. Ik vond het dan ook erg leuk dat er allemaal verschillende stands aanwezig waren: een stand waar je je naam kon laten kalligraferen in oud Japans schrift, een stand waar je allerlei soorten oosterse thee kon uitproberen, er liep iemand rond met heerlijke sushi, helemaal zen!

Het was een erg drukke dag (ik werkte van 11:00 tot 14:00 en dan weer van 19:00 tot 22:00), maar een hele leuke ervaring met veel leuke mensen. Ik wil daarom natuurlijk Marlies bedanken, maar ook wil ik Daniella bedanken voor de fijne communicatie en natuurlijk dit mooie setje dat ik ontving met een mooi kaartje.

Wat vinden jullie van de lingerie van Marlies Dekkers?